چهارشنبه ۲۳ آبان ۹۷
سلاااام
این پست به درد اقایون هم میخوره یا خودتون درست کنید یا به اهل و عیال و خانواده بگید درست کنن
من مو به مو میگم برفرض اینکه تا بحال ترشی درست نکردید
خودم همیشه چشمی درست کردم و اولین بار تو 14سالگی ترشی گذاشتم ترشی البالو
برای اول کار شما اندازه یه دبه ماست سه کیلویی درست کنید
مواد لازم:)
یک عدد گل کلم تر و تمیز و خوشگل متوسط
هویج 3تا
کرفس 4ساقه
فلفل تازه 2تا اگه تند دوست دارید فلفل قرمز
سیر هرچی بیشتر بهتر یه حبه
سیب زمینی ترشی به دلخواه
سبزی های معطر
ادویه ترشی نمک دوقاشق غذاخوری
سیاهدونه
همه مواد و ریز کنید و خوب بشورید بریزید تو دبه
ترفندش اینجاست که شما سیاهدونه بریزید به عنوان ادویه و ادویه ترشی از عطاری بگیرید
عطر سیاهدونه معرکه میکنه ترشی و
نصف دبه اب بریزید نصف سرکه
این اب و برگردونید تو یه ظرف و ادویه هارو اضافه کنید دوقاشق غذا خوری ی نمک بریزید سیاهدونه رو هم تفت بدید رو ماهی تابه تا بوش بلند شه و بریزید تو اب ترشی ادویه و اب و هم بزنید دوباره برگردونید تو ترشی
بذارید بمونه سه هفته بعد بخورید
اگر دوست دارید زرد بشه زردچوبه بزنید اگر دوست دارید قرمز بشه کلم قرمز بزنید
رازش این بود که ما تو ترشی اب میریزیم برخلاف تصور خیلی ها که فکر میکنن اگه اب تو ترشی بریزن خراب میشه
میتونید نسبت اب به سرکه یک به دو باشه دو سوم سرکه یک سوم اب
وقتی اب قاطیش میشه با ذائقه همه جوره و همه عاشق ترشی های منن:)
منم از ننم یاد گرفتم:)
منم و ننم هم قافیه بودن گفتم:)
خدایی درست کنید تنبل نشید
هرترشی ای بگی یه بار امتحان کردم:)